Aanbieding!

Oorspronkelijke prijs was: € 309,00.Huidige prijs is: € 232,00.

iPhone X 64GB Zilver – (Millway ZGAN)

SKU: MW-X-64-Wit

1 op voorraad

Beschrijving

Omschrijving iPhone X 64GB Zilver

Geavanceerder, sneller en stijlvoller. De iPhone X is in alle opzichten een vooruitgang ten opzichte van zijn voorganger, de iPhone 8 en de iPhone 8 Plus. Met de refurbished iPhone X 64 GB in de kleur silver haal je een prachtige smartphone voor een betaalbare prijs in huis.

Draadloos laden met iPhone X 64 GB

De iPhone X 64 GB (silver) is voor de echte liefhebbers van Apple een lust voor het oog. Het toestel is weliswaar gelanceerd in oktober 2017, maar anno 2019 spreken de noviteiten nog steeds tot de verbeelding. Zo is opladen wel uiterst eenvoudig geworden. Dat gaat met de refurbished iPhone X 64 GB (silver) draadloos. Je hoeft de smartphone alleen maar op een speciaal daarvoor gemaakt matje te leggen. Nooit meer zoeken dus naar dat ene kabeltje.

Ook de ontgrendeling en beveiliging van het toestel is op de schop gegaan. Dat gaat niet meer met de vingerafdrukscanner TouchID, maar via gezichtsherkenner FaceID. Volgens Apple is dit ook veiliger. De gezichtsherkenning werkt volgens het systeem True Depth. De iPhone X 64 GB (silver) is zelfs te ontgrendelen met een bril of zonnebril op.

Maar los van deze ‘mooie’ verbeteringen levert Apple met de iPhone X ook technische updates. Neem bijvoorbeeld de dubbele camera’s op de achterkant van het toestel. Die leiden tot meer scherpte-diepte in de foto’s. Verder is dit toestel voorzien van een A11-chip, die ervoor zorgt dat je razendsnel kunt werken met deze smartphone. Dat is duidelijk een pre, zeker als je bedenkt dat ons smartphonegebruik alleen maar toeneemt.

Precies wat je zoekt, omdat…
– Je houdt van een opvallend en nieuw design. De iPhone X heeft super dunne randen en het touchscreen neemt vrijwel alle ruimte aan de voorkant in. Een strak en futuristisch design.
– Je ervan houdt om je Apps razend snel te kunnen gebruiken. De A11 Bionic is een super krachtige processor waarmee je gemakkelijk kan multi-tasken en spelletjes kunt spelen.
– Je meer uit je camera wilt halen. De dubbele lens zorgt ervoor dat je gebruik kan maken van Augmented Reality. Zo hoef je alleen maar je camera naar de sterrenhemel te richten om te zien welk sterrenbeeld er zichtbaar is.

Dit betreft wel een Duits importmodel.
Hierdoor is de BTW al verrekend, wat het toestel wat goedkoper maakt dan de andere 12 mini modellen op de website.
Ook heeft dit toestel 1 jaar garantie in plaats van 3 jaar. Het toestel wordt wel geleverd met laadkabel en stekker.
De Airpods zijn los bij te bestellen!

Extra informatie

Ean

Merk

,

Kleur

,

Geheugen

Gradatie