Vodafone past prijzen en bundels aan per 1 februari.

Vodafone past prijzen en bundels aan: Zo worden de Start XL-, Red Essential- en Red Super-abonnementen geschrapt. De Start-abonnementen krijgen grotere databundels en hogere prijzen, het Red-abonnement krijgt een lagere prijs en een kleinere bundel.

Start-abonnees die na maart 2019 hebben verlengd of een abonnement hadden afgesloten worden automatisch omgezet naar de nieuwe versies, meldt Vodafone. Voor andere abonnees verandert er vooralsnog niets. Gebruikers met een Red Super-abonnement krijgen een aanbod per mail om over te stappen op Red Unlimited. Het is de eerste wijziging aan de abonnementen in bijna een jaar: de vorige wijziging vond plaats in maart vorig jaar.

Met de nieuwe constructie vervangt Vodafone Red Essential en Red in feite met één Red-abonnement, dat iets duurder is en meer data bevat dan het oude Red Essential. Met de verhoging van de prijs en databundel van het Start L-abonnement was er voor Start XL met zijn 3GB voor € 18,50 geen plek meer.

De Red-abonnementen bevatten toegang tot 5G, bij de Start-abonnementen moeten gebruikers daarvoor € 2 per maand bijbetalen. De wijzigingen gaan 1 februari per direct in. De verdubbelingen van databundels en kortingen op abonnementsprijzen als klanten ook diensten van Ziggo afnemen blijven in stand.

Vodafone past prijzen en bundels aan:
– Red Essential en Start XL komen te vervallen
– Start M en Start L krijgen meer data en worden iets in prijs verhoogd
– Red krijgt minder data en wordt goedkoper per maand
– Red Unlimited en Red Together worden ook goedkoper per maand

Deze nieuwe abonnementen gelden voor alle bestellingen die vanaf 1 februari worden geplaatst.
Dit geldt niet voor abonnementen die al lopen.
Wilt u alsnog het abonnement wijzigen naar een nieuwe variant, laat het ons weten!

Benieuwd welke gevolgen dit voor uw abonnement heeft? Of ziet u persoonlijke kansen en wilt u Vodafone eens vergelijken met uw huidige aanbieder?
U kunt altijd vrijblijvend informatie opvragen via een email of via de website.

Bron: Vodafone

Vodafone past prijzen en bundels aan per 1 februari 2021

Scroll naar boven