Apple gebruiker overweegt aanschaf gebruikt toestel.

De bekende inruilwebsite voor mobiele telefoons, BankMyCell, heeft in de periode augustus en september van dit jaar 2.470 Apple gebruikers geënquêteerd.
Zij vroegen of zij van plan zijn om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Dit natuurlijk in het licht van de verwachte aankondiging van Apple van nieuwe iPhones
(de iPhone 12).

De onderzoekers begonnen met de vraag of de coronacrisis van invloed is op de vraag of zij al dan niet een nieuwe smartphone kopen.

43% van de ondervraagden meldt dat corona geen invloed heeft. In de UK is het percentage met 32% zelfs nog fors lager.

Maar wat voor toestel overwegen Apple gebruikers dan om aan te schaffen? In Amerika overweegt maar liefst 38% de iPhone 12. In Engeland is dit met 23% fors lager. Wereldwijd blijft het percentage steken op 35%. Aan de overkant van de Noordzee geeft men de voorkeur om een ouder model iPhone te kopen. Wellicht speelt Brexit met als zijn (economische) gevolgen hier een grote rol. Het is ook duidelijk dat een gemiddeld Apple gebruiker niet overstapt naar een ander merk dan Apple. Zij zijn bijzonder merktrouw.

Goed nieuws voor de refurbisher onder ons. Meer dan 20% van de ondervraagden denkt er serieus aan om een gebruikt toestel aan te schaffen.
Goed voor het milieu en goed voor je portemonnee. Niet voor niets groeit het refurbished markt het hardst van alle telecomsegmenten.

Millway Telecom heeft dan ook voor iedere Apple gebruiker een passende oplossing. Het complete gebruikte aanbod vindt u in onze webshop!

Of kiest u meteen voor een van deze populaire modellen:

iPhone 8:                                                                   iPhone X:

Scroll naar boven